close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Vopsele decorative, sidefate, metalizate

  Vopsele decorative sidefate/metalizate

  Vopsele decorative pensulate cu efecte metalizate si antichizate

  Vopsele decorative, sidefate, metalizate

  Vopsele decorative sidefate/metalizate

  Vopsele decorative pensulate cu efecte metalizate si antichizate

  Lucram cu vopsele decorative sidefate sau metalizate, cu adaos de nisip cuartos sau sfere de sticla, aplicate cu pensula, ce ofera peretilor tai un aspect deosebit si elegant. Nu avem limite atunci cand vine vorba de amenajari interioare si finisaje. Peretii sunt ca panza alba a unui pictor iar noi stim sa obtinem efecte folosind pensula.

  Astfel putem aplica pe pereti texturi cu efecte de metale pretioase sau vopsea cu sclipici pentru a obtine stralucirea celor mai frumoase bijuterii. Sau poate vrei o patina antichizata, nobila si cu efect vintage?

  Cu ajutorul unei pensule si a vopselelor decorative sidefate sau metalizate facem magie. Obtinem efecte sofisticate, unice si personalizate conform stilului si viziunii clientilor nostri. Mai mult decat atat, venim mereu cu idei noi, interpretam lumina si lasam culorile sa iubeasca peretii pentru a obtine un impact emotional.

  Suntem profesionisti si facem arta pe pereti cu vopsele decorative sidefate sau metalizate.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.