close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Tencuieli pentru interior, estetice si functionale

  Tencuieli decorative

  De la 40 Euro/ mp (material +manopera)

  Tencuieli pentru interior, estetice si functionale

  Tencuieli decorative

  De la 40 Euro/ mp (material +manopera)

  Intr-o paleta de culori nelimitata, tencuiala decorativa pe baza de var si adaos de praf de marmura de diferite granulatii si rasini acrilice, schimba aspectul casei tale. Se obtine un design unic si greu de reprodus.

  De fiecare data reusim sa obtinem texturi si nuante diferite si asta datorita modalitatilor de aplicare a tencuielilor decorative pentru interior. Preferati tencuiala mata sau sidefata? Stim sa obtinem texturi in relief  sau texturi fine si lucioase.

  Suntem adeptii unui design de interior Smart Luxury. Iti vom identifica stilul (clasic, modern, baroc, industrial, minimalist) si vom construi un design bazat pe tencuieli decorative care sa creeze atmosfera dorita de tine.

  Colaboram cu designeri si arhitecti specializati in design interior si ne implicam 100% in aplicarea de tencuieli decorative bine facute.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.