close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Finisaje premium pentru tavan

  Tavane extensibile

  Opere de arta pe tavan si un design de interior uimitor

  Finisaje premium pentru tavan

  Tavane extensibile

  Opere de arta pe tavan si un design de interior uimitor

  Tavanele extensibile sunt o modalitate pentru a adauga culoare si lumina in casa  sau in orice incapere. Ducem la bun sfarsit tot ceea ce incepem si nu uitam de tavan. Tavanul extensibil este o solutie perfecta pentru a renunta la un tavan banal, stramb, murdar, ingalbenit sau scorojit.

  Ai acum la dispozitie o solutie simpla si rapida, un tavan extensibil,  cu nenumarate posibilitati de personalizare. In plus, se pot crea efecte luminoase deosebite si o noua dimensiune in propria casa sau in spatiul amenajat.

  Poti alege dintr-o gama variata de tavane extensibile. Acestea pot fi cu modele 3D complexe, cu texturi mate, lucioase sau translucide. Spune STOP unui proiect de renovare dificil si alege un taven extensibil rezistent si adaptat designului existent.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.