close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Finisaje stucco venetian

  Stucco Venetian

  Finisaje interioare cu efect deosebit, pretios

  Finisaje stucco venetian

  Stucco Venetian

  Finisaje interioare cu efect deosebit, pretios

  Daca in vechile timpuri tehnica stucco venetian era doar pentru cei bogati, in prezent ea este accesibila oricui. Diferenta o face mana de lucru, acolo este secretul unui finisaj stucco venetian bine facut. Si ca sa nu ne laudam singuri, lasam portofoliul sa „vorbeasca” de la sine.

  Folosim materiale decorative de calitate inalta si obtinem acele efecte luminoase si acea eleganta pretioasa caracteristica tehnicii italiene. In functie de stilul clientilor nostri, realizam finisaje rustice sau moderne, stilizate sau antichizate, cu efect de matase, de perla sau oglinda. Nu exista limite in finisaje cu tehnica stucco.

  Indrazneste! Renunta la peretii albi! Adopta culoarea si bucura-te de finisajele de lux pe care le poti obtine cu stucco venetian. Realizam pereti marmorati unici care sa te incante zi de zi. In plus, vopseaua de tip stucco are proprietati excelente si este renumita pentru rezistenta in timp.

  Aplicam vopsea stucco in locuinte rezidentiale, inclusiv in bai si bucatarii, in hoteluri si pensiuni, in birouri si cladiri comerciale. Banalul ne ocoleste si ideile noastre de amenajare se imbina armonios cu cele ale clientilor nostri.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.