close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Tehnica stuco venetian

  Rasini epoxidice

  Amenajari stilistice pentru spatii iesite din comun

  Tehnica stuco venetian

  Rasini epoxidice

  Amenajari stilistice pentru spatii iesite din comun

  Ce obtii folosind rasina epoxidica si tehnica de aplicare stucco venetian? Obtii spatii si bai moderne, obtii spatii functionale si cu o estetica dincolo de cuvinte. Lasa-te inspirat de proiectele noastre pentru bai si cheama-ne sa facem din spatiul tau o provocare stilistica cu un efect vizual extrem de placut.

  De ce rasini epoxidice?

  Folosim rasini epoxidice pentru a crea bai si spatii unice. Astfel, oferim protectie impotriva umiditatii, mai ales in zonele de dus unde finisajul intra in contact direct cu apa. Fiecare spatiu este o expresie de stil, atat a noastra prin tehnicile de aplicare, cat si a beneficiarului prin alegerea unui tip de design si a culorilor.

  De ce stucco venetian?

  Folosim tehnica de aplicare stucco venetian pentru a obtine efecte unice si pentru ca nu are nevoie de nicio intretinere. Igienica, rasina epoxidica sub forma de gel de la Amber Green inlocuieste gresia sau faianta si arata splendid. Pentru pardoseli folosim rasina epoxidica autonivelanta pentru a obtine un aspect fluid, intens si unic.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.