close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Lasa-te inspirat!

  Despre noi

  Lucrari cu stucco venetian si vopsele sau tencuieli decorative

  Lasa-te inspirat!

  Despre noi

  Lucrari cu stucco venetian si vopsele sau tencuieli decorative

  Tencuieli si vopsele decorative

  Stucco venetian si nu numai

  Silver NewTech Design este o firma de design interior  cu un vast portofoliu de proiecte rezidentiale si comerciale unice. Ne propunem sa oferim viziuni si proiecte ingenioase, pe gustul clientilor nostri, proiecte originale si personalizate, conforme cu stilul si caracterul fiecarui client.

  Astfel, finisam pereti cu stucco venetian, realizam zugraveli cu vopsele decorative sidefate sau metalizate abordand stiluri moderne sau clasice, finisam pereti cu tencuieli decorative realizate cu maiestrie si folosim vopsele epoxidice pentru a da viata unor visuri in culori.

  Suntem perfectionisti si ne dedicam proiectelor de finisaje interioare de la concept si pana la cel mai elaborat design. Garantam calitatea superioara a vopselelor folosite si dam frau liber talentului si experientei in aplicarea de vopsele si tencuieli decorative. Fiecare proiect este parte din noi, din dorinta noastra de a crea un design unic, care trezeste emotie.

  Portofoliul nostru este portavocea noastra. Am construit o echipa formata din oameni pasionati si cu experienta in aplicarea de zugraveli stucco venetian, de zugraveli cu vopsele decorative si tencuieli decorative originale, unice.

  Reactia clientilor, surpriza si interesul lor ne fac in fiecare zi sa traim cu andrenalina la maxim! Si ne place! Ne provoaca sa ne autodepasim.

  Finisaje unice pentru case unice

  Tencuieli decorative , originale si durabile

  Experienta si dorinta de a ne autodepasi ne-au ajutat sa intelegem mai bine necesitatile clientilor si sa ne pliem pe preferintele acestora, astfel incat sa putem incadra lucrarile in stilurile de viata ale lor, personalizand spatiile dupa aspectul dorit.

  Silver NewTech Design executa amenajari interioare de cea mai buna calitate, zugraveli interioare cu vopsele decorative si rasini epoxidice. Nu ne dam in laturi nici de la aplicarea de exceptie al stucco-ului venetian sau de la montarea de cornise decorative pentru un design unitar, in stil clasic, antichizat sau modern.

  Silver NewTech Design va ofera garantie, design deosebit si maxima lavabilitate a vopselelor decorative, care chiar si dupa mai bine de 10 ani de la aplicare isi pastreaza aspectul proaspat si curat.

  Fericire si culoare prin design interior

  Stucco venetian la rang de arta

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.