close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Vopsele decorative si rasini epoxidice

  Bai moderne

  Finisaje decorative estetice si inovative pentru bai

  Vopsele decorative si rasini epoxidice

  Bai moderne

  Finisaje decorative estetice si inovative pentru bai

  Vrei mai mult decat traditionala gresie sau faianta? Ai ajuns unde trebuie! Finisam bai moderne  cu vopsele decorative si rasini epoxidice. Vei avea pereti si podele unice cu un aspect deosebit. Iti oferim solutii profesionale pentru finisarea peretilor in baie si un design de interior in tendinte.

  Folosind vopsele decorative si rasini epoxidice se elimina acele rosturi in care murdaria intra cu usurinta si obtinem bai igienice, durabile si cu texturi si nuate deosebite. Imaginatia este ultima frontiera. Aceste materiale pentru finisaje au o rezistenta inalta la umiditate si pot fi aplicate pe orice suport (beton, gresie, faianta).

  Realizam pardoseli epoxidice pe care sa iubesti sa calci si transformam peretii bailor in opere de arta. Realizam spatii iesite din comun, unice si cu un simt estetic echilibrat, fara a pierde din vedere simtul practic.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.